çikolata - Blog

Erkek Bebek Çikolataları
Erkek Bebek Çikolataları
Her annenin ilk gayesi sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmektir. Cinsiyet, neyin nasıl yapılacağı gibi durumlar ikinci planda gelir anneler için. Sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmek için de gebelik döneminde kendine dikkat etmeye başlamaktadır.
Kız Bebek Çikolataları
Kız Bebek Çikolataları
Uşak çikolata markası olan Ella Çikolata, eşsiz lezzetlerini üretirken çikolatanın nefis lezzetini en temiz haliyle vurgulayabilecek ve damakta özel bir çikolata yemenin ayrıcalığını hissettirebilecek çikolatalara imza atıyor.
Taraftarların Çikolatası
Taraftarların Çikolatası
Babalardan çocuklara geçen bir şey varsa o da şüphesiz ki takım sevgisi… Küçük yaşlarda babanın evde maç izlemesiyle başlayan bu sevgi zamanla erkek çocuklarının en büyük tutkusu haline geliyor. Yaş ilerledikçe de bu takım sevgisi katlanarak artıyor.
Sadece Çekiçle Kırılan Çikolatalar
Sadece Çekiçle Kırılan Çikolatalar
Her anne/ baba ilk yaşlardan itibaren çocuğunun doğum gününde özel bir şeyler yapmak istiyor. Özellikle birinci yaş dönümü ailelerin heyecanından da kaynaklı olacak ki büyük partiler düzenlenerek yapılabiliyor.
Bir Kutu Mutluluk
Bir Kutu Mutluluk
Kendinizi keyifli hissettiğiniz bir günde, gününüzü daha da keyifli hale getirmek için bir şeyler yapar mısınız? Aslında çoğumuz bunu yapıyor. Kimi gün sonuna yaklaşırken içilen bir kahveyle kimi kendine yarattığı sessiz bir alanda kimi de özel bir akşam yemeğiyle.
Kutu Çikolatalar
Kutu Çikolatalar
Kutu çikolata çeşitleri genellikle bayramlarda, ofis ziyaretlerinde ve özel günlerde tercih edilmektedir. Genellikle hediye olarak alınır. Çikolatayı sevmeyen neredeyse yok denecek kadar azdır. Çikolatalar, nefis lezzetleri ile damaklarda şölen yaratır.
Erkek Bebek Çikolatası
Erkek Bebek Çikolatası
Bebek çikolataları aynı zamanda karşılama çikolataları olarak da bilinmektedir. Çünkü bu çikolatalar bir karşılama için yani mutlu bir günü temsil ettiği için yeni doğumlarda tercih edilir.
Taraftar Çikolatası
Taraftar Çikolatası
Her erkeğin fanatiği ve tutkuyla bağlı olduğu bir takım var mutlaka. Kimisi kendini tutamadan heyecanla maç seyrediyor kimisi her maçta tribünde olmak istiyor kimisi de giydiği yediği her yerde tuttuğu takımın renklerini arıyor.
Kız Bebek Çikolatası
Kız Bebek Çikolatası
Sevgiyle büyüyen bebekler ileride de etrafına sevgi saçan insanlar oluyor şüphesiz. Aynı sevgiyi saklamadan, çekinmeden yakınlarına gösterebiliyor. Yakınlarına onların hayatındaki değerini söyleyip rahatça sevgilerini gösterebiliyorlar.
Çekiç Çikolatalar
Çekiç Çikolatalar
Çikolatanın bulunuşundan bugüne çikolatalar üreticiler tarafından o kadar gelişti ki artık nitelikli markalar mükemmel lezzetlere sahip çikolatalar üretiyor. Elbette ki bu işin en iyisini şüphesiz ki hala Belçika çikolata markaları yapıyor.