çikolata - Blog

İsme Özel Bebek Çikolatası
İsme Özel Bebek Çikolatası
Bebek çikolataları bugün, her ebeveynin doğuma yakın bir süreçte siparişini verdiği lezzetli çikolatalardır. Eğer isme özel bebek çikolatası ya da üzerinde yazılı bir kağıt kaplı olacaksa genellikle çikolatası madlen çikolata olarak tercih edilir.
Hediye Yılbaşı Çikolatası
Hediye Yılbaşı Çikolatası
Çalışma arkadaşlarınız için bu yeni yılda hediye yılbaşı çikolatası vermeyi düşünüyorsanız yazımızın devamını okumalısınız.
Yılbaşı Hediyeleri
Yılbaşı Hediyeleri
Yılbaşı hediyeleri seçilirken herkes farklı bir hediyeye yönelebiliyor. Bu durum kişilerin zevkleri, ihtiyaçları ve taleplerine göre değişiyor. Eğer hediye alınacak kişi işi dolayısıyla sürekli kalem kullanıyorsa o kişi için isme özel bir kalem de tercih edilebiliyor. Değerli hediyeler vermeyi sevenlerde daha yüksek tutarlarda hediyeleri inceleyebiliyor.
Yılbaşı Çikolatası Çeşitleri
Yılbaşı Çikolatası Çeşitleri
Bilinen meşhur markaların da ürettiği yılbaşı konseptli çikolatalar ülkemizde yeni yıla bir ay kala satışa sunuluyor. Lezzetleri eski tadını koruyan paketlerde tek farklılık çikolataların çeşitleri oluyor. Kimisi bir çam ağacı, kimisi Noel baba, kimisi yılbaşı ağacı süsü formunda üretilebiliyor.
Yılbaşı Çikolatası
Yılbaşı Çikolatası
Her yeni yılın kaçınılmaz ve çoğu aileye özgü bir sürü geleneği var. Yeni yılın gelişi bazı aileler için bir arada toplanmak da demek, tıpkı bayramlardaki gibi.
Vazgeçilmez Çikolata Kokusu
Vazgeçilmez Çikolata Kokusu
Bir fotoğraf gibi, adres gibi, ses gibi koku da keşke gönderilebilse diye hiç düşünmüş müydünüz? Birçoğumuz bunu muhakkak düşünmüştür. Kokular öyle bir özelliğe sahip ki sevdiklerimizi hatırlatır, bir anneyi bebeğine yakınlaştırır, bazı zamanlarda da alır çocukluğumuza götürür bizi.
Yeni Bebek Çikolatası
Yeni Bebek Çikolatası
Çikolata bir kişi olacak olsaydı inanılmaz bir hayran kitlesi olurdu şüphesiz… Çikolataları diğer tatlılarla bir tutmak olmaz tabii ama belirli tatlı türlerini sevmeyen kişi de çok. Kimisi sütlü, kimisi şerbetli tatlıları seviyor.
Bebek Çikolatası
Bebek Çikolatası
Her doğum yeni bir başlangıçtır aslında. Yalnızca yeni doğan bebek için değil. Anne babanın da hayatında yeni bir başlangıçtır. Hatta milattır. Bebek, dünyaya gözlerini açtığı andan itibaren ebeveynlerin omzuna o güne kadar hiç yüklenmemiş sorumluluklar yüklenir.
Çikolata Kolonyası
Çikolata Kolonyası
Her hediyenin ait olduğu bir yer vardır. O hediye oraya ait olmak için alınır. Aynı şekilde her hediye de her yere yakışmaz. Misafirliğe gideceğimiz zaman farklı, bir ofis ziyareti gerçekleştirirken farklı bir hediye satın alırız.
Belçika Çikolatasının Muhteşem Birleşimi
Belçika Çikolatasının Muhteşem Birleşimi
Çikolatalar, bugüne kadar en çok çeşidi üretilen bir tüketim maddesi olarak gösterilebilir. Her geçen gün çeşitleri daha da artarken acılı olanı bile çeşitlerin arasına eklendi. Bölgesel faktörlere bağlı olarak da damak zevkleri doğrultusunda farklı çeşitleri üretilebiliyor.