çikolata - Blog

Ella Butik Çikolata
Ella Butik Çikolata
Ella Çikolata mağaza konumundan ya da web sitesi üzerinden sipariş verdiğiniz çikolatalar aynı özenle hazırlanarak butik çikolata yeme ayrıcalığı düşünülecek şekilde hazırlanıyor.
Ella Çilkolata Uşak
Ella Çilkolata Uşak
Ella Çikolata mağaza tarafında uzun, rengarenk kavanoz anlayışının yanına birbirinden farklı çeşitleri eklemiştir. Bunun yanı sıra muhteşem çikolatasıyla hazırladığı tatlıları Ella Çikolata mağaza konseptini oldukça farklı bir yere taşımaktadır. Bu özellik, onları ülkemizdeki çikolatacılardan farklı bir noktada konumlandırmaktadır.
Spesiyal Çikolatalar
Spesiyal Çikolatalar
Emek veren ve daima en iyisini müşterisiyle buluşturmayı amaçlayan her markanın onu diğer rakip markalardan ayıran ürünleri bulunmaktadır. Markalar, fark yaratan bu ürünleri ile diğer markaların önüne geçmektedir. Markalaşma sürecine yeni başlayanlar ise kendilerine özel bir ürün bulup rakiplerinin önüne geçebilmek için çaba göstermektedir.
Sargılı Madlen Çikolatalar
Sargılı Madlen Çikolatalar
Her geçen gün yenileriyle damaklarımızın şenlendiği çikolatalar tatlı denince ilk akla gelen ve ulaşılması en kolay lezzet türüdür. Her evde çocuklar için, kadınların acil durumları için, kahve yanına eşlik etmesi için mutlaka bulunur. Bittiği zamanlarda da hemen yerine yenisi eklenir. Hayatımızda bu kadar büyük bir yeri olan çikolata, hadi bir tatlı yiyelim dendiği zaman evde olmasa bile hızlıca alıp tatlı ihtiyacımızı karşılayabileceğimiz eşsiz bir tat sunmaktadır.
Truff Çikolatalar
Truff Çikolatalar
Kakao bitkisinin keşfi ve işlenmesiyle uzun yıllar bir içecek niteliğinde tüketilen kakao, uzun yıllar sonra çikolata olarak üretilmiş ve bu lezzet kısa sürede tüm dünyaya yayılmıştır.
Kalpler Çikolata İle Dolsun
Kalpler Çikolata İle Dolsun
Çikolataya lezzetini veren kakao bitkisi tropikal iklimin görüldüğü bölgelerde yetişmektedir. Bilhassa Güney Afrika ve Amerika’ da yetişen bitki yalnızca lezzetiyle değil, ilaç ve kozmetik sektöründe de görev almaktadır. Kakao tohumlarından elde edilen yağ ise endüstriyel anlamda kullanılmaktadır.
El Yapımı Ruby Çikolata
El Yapımı Ruby Çikolata
Ruby çikolata nedir, pembe rengini nereden alır diye düşünenlerdenseniz işin mutfağında sizin için detaylı bir araştırma yaptık! Haydi gelin el yapımı ruby çikolata ve içeriklerini inceleyelim.
Çikolatanın Yeni Tadı ''Lotus''
Çikolatanın Yeni Tadı ''Lotus''
Lotus çikolata nedir diye araştıranlar genellikle bu sürülebilir ezmenin sunduğu lezzeti tariflerinde ön plana çıkarabilmek için çaba göstermektedir. Diğer bisküvi lezzetlerine farklı bir bakış açısı getiren Lotus bisküvi, bugün iyi malzemeler kullanmaya önem gösteren pastane, cafe ve restoranlarda çay yanlarında ikram edilmektedir.
Kalpli Çikolatalar
Kalpli Çikolatalar
Birilerine sevgimizi gösterirken kimimiz bunu beden dilini kullanarak kimimiz bu kişiye hediyeler alarak ya da hislerini kelimelere dökerek ifade ediyor. Beden dilini rahatça kullanıp sevdiğine sevdiğini gösteren kişi sarılarak, bakışlarıyla duygularını rahatlıkla anlatabilirken yine aynı kişi duygusal sözcükler kurmakta çekinebiliyor.
Drajeler
Drajeler
Çağımızın en güzel atıştırmalıkları şüphesiz ki yüzlerce çeşitle üretilen çikolatalardır. Drajeler ise üstleri şekerle ya da çikolatayla kaplı, renkli ve parlak yapılarıyla bilinen ayrıca küçük şekillerde üretilen şekerleme ve çikolata çeşitleridir.