bebekçikolatası - Blog

Kız Bebek Çikolataları
Kız Bebek Çikolataları
Uşak çikolata markası olan Ella Çikolata, eşsiz lezzetlerini üretirken çikolatanın nefis lezzetini en temiz haliyle vurgulayabilecek ve damakta özel bir çikolata yemenin ayrıcalığını hissettirebilecek çikolatalara imza atıyor.
Erkek Bebek Çikolatası
Erkek Bebek Çikolatası
Bebek çikolataları aynı zamanda karşılama çikolataları olarak da bilinmektedir. Çünkü bu çikolatalar bir karşılama için yani mutlu bir günü temsil ettiği için yeni doğumlarda tercih edilir.
Kız Bebek Çikolatası
Kız Bebek Çikolatası
Sevgiyle büyüyen bebekler ileride de etrafına sevgi saçan insanlar oluyor şüphesiz. Aynı sevgiyi saklamadan, çekinmeden yakınlarına gösterebiliyor. Yakınlarına onların hayatındaki değerini söyleyip rahatça sevgilerini gösterebiliyorlar.
İsme Özel Bebek Çikolatası
İsme Özel Bebek Çikolatası
Bebek çikolataları bugün, her ebeveynin doğuma yakın bir süreçte siparişini verdiği lezzetli çikolatalardır. Eğer isme özel bebek çikolatası ya da üzerinde yazılı bir kağıt kaplı olacaksa genellikle çikolatası madlen çikolata olarak tercih edilir.
Yeni Bebek Çikolatası
Yeni Bebek Çikolatası
Çikolata bir kişi olacak olsaydı inanılmaz bir hayran kitlesi olurdu şüphesiz… Çikolataları diğer tatlılarla bir tutmak olmaz tabii ama belirli tatlı türlerini sevmeyen kişi de çok. Kimisi sütlü, kimisi şerbetli tatlıları seviyor.
Bebek Çikolatası
Bebek Çikolatası
Her doğum yeni bir başlangıçtır aslında. Yalnızca yeni doğan bebek için değil. Anne babanın da hayatında yeni bir başlangıçtır. Hatta milattır. Bebek, dünyaya gözlerini açtığı andan itibaren ebeveynlerin omzuna o güne kadar hiç yüklenmemiş sorumluluklar yüklenir.