belçika çikolatası - Blog

Annelere Özel Çikolata
Annelere Özel Çikolata
Meşhur çikolata markaları hemen her özel güne özel olarak çikolatalar hazırlamaktadır. Bu çikolatalar genellikle Sevgililer Günü’ nde daha çok büyük market zincirlerinde satışa sunulur. Kalp, gül ve farklı çiçek şekillerinin verildiği çikolataların yanı sıra klasik markaların klasik çikolataları, kırmızı paketlere konularak da Sevgililer Günü’ nü yansıtan bir mesaj taşıyabilir.
Ella Çikolata Uşak
Ella Çikolata Uşak
Çikolatalar ilk olarak kakao çekirdeklerinin keşfiyle ortaya çıkmış sırayla yapılan denemelerin ardından ortaya şekersiz bir içecek ardındansa bugünkü bildiğimiz halinden epey uzak çikolatalar çıkmıştır.
El Yapımı ve Günlük Krokanlı Çikolatalar
El Yapımı ve Günlük Krokanlı Çikolatalar
Ella’ nın web sitesini hemen ziyaret edebilir, krokanlı çikolatalar ile hazırlanmış siparişinizi oluşturabilirsiniz.
Krokanlı Çikolatalar
Krokanlı Çikolatalar
Ella Çikolata’ nın web sayfasını hemen ziyaret edebilir ve kısa bir süre içinde krokanlı çikolatalar ile hazırlanmış paketinize kavuşabilirsiniz.
Ella Butik Çikolata
Ella Butik Çikolata
Ella Çikolata mağaza konumundan ya da web sitesi üzerinden sipariş verdiğiniz çikolatalar aynı özenle hazırlanarak butik çikolata yeme ayrıcalığı düşünülecek şekilde hazırlanıyor.
Ella Çilkolata Uşak
Ella Çilkolata Uşak
Ella Çikolata mağaza tarafında uzun, rengarenk kavanoz anlayışının yanına birbirinden farklı çeşitleri eklemiştir. Bunun yanı sıra muhteşem çikolatasıyla hazırladığı tatlıları Ella Çikolata mağaza konseptini oldukça farklı bir yere taşımaktadır. Bu özellik, onları ülkemizdeki çikolatacılardan farklı bir noktada konumlandırmaktadır.