ella çikolata - Blog

Çekiçli Çikolata - Uşak Çikolata Ella Çikolata
Çekiçli Çikolata - Uşak Çikolata Ella Çikolata
Uşak’ ın sevilen çikolatacı markası olan Ella Çikolata, çekiçli çikolatalarında farklı lezzetlere yer vererek herkesin damak zevkine uyabilecek çikolatalarını müşterileriyle buluşturmaktadır. Beyaz, gold, sütlü ve bitter çikolata çeşitlerinin yanı sıra pembemsi rengiyle ruby çikolatayı da çekiçli çikolataları arasına eklemiştir.
Gold Draje Uşak Çikolata Ella Çikolata
Gold Draje Uşak Çikolata Ella Çikolata
Ella Çikolata, her çeşidinde olduğu gibi A sınıfı çikolatalarıyla drajelerini lezzetlendirmektedir. Bunu yaparken damak zevkini ön planda tutmaktadır. Gold draje çikolatalarında kullandığı renklendiriciler ise tamamıyla meyve özlerinden elde edilen renklerle ortaya çıkarak sağlıklı çikolatalar konusunda hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Eğer evinizde atıştırmalıklar bulundurmayı seviyor ve kahvelerinizin yanında lezzetli alternatifler yaratmak istiyorsanız gold draje, atıştırmalıklarınızın başında yerini alacaktır. Tamamıyla doğal renklendiricilerden elde edildiği ve tazelik ön planda tutulduğu için Ella drajelerini sevdiklerinize güvenle ikram edebilirsiniz.
Spesiyal Uşak Çikolata - Ella Çikolata
Spesiyal Uşak Çikolata - Ella Çikolata
Ella Çikolata, ürettiği lezzetli çikolataları, bulunduğu ferah mekan, sürdürülebilir hizmet anlayışı ile kaliteli çikolatalarını, çikolata sever Uşaklılarla buluşturmuş ardından Türkiye’ nin dört bir yanından sipariş almaya başlamıştır.
Sadece Çekiçle Kırılan Çikolatalar
Sadece Çekiçle Kırılan Çikolatalar
Çekiçli çikolatalar, bir taraftan damağı lezzetlendirirken bir taraftan da eğlendiren çikolatalar olarak bilinmektedir. Bu çikolatadan koparacağınız parçanın büyüklüğüne çekicin gücü karar vermektedir.
Özel Dolgulu Çikolatalar
Özel Dolgulu Çikolatalar
Çikolatayla aramızda öyle bir bağ kurmuş olmalıyız ki, her durumda bu nefis lezzeti destekçimiz olarak yanımızda bulundurmaktayız. Neşeli ya da keyifsiz zamanlarımızda aklımıza gelen ilk şey çikolata olmaktadır. Düşünmeye başladığımız andan itibaren damağımıza keyifli bir tat yayılmaktadır.
Çocukluğumuzun Vazgeçilmezi Madlen Çikolatalar
Çocukluğumuzun Vazgeçilmezi Madlen Çikolatalar
Çocukluğumuzdaki çikolataları düşününce birkaç aromalı çikolata sunan marka dışında şüphesiz ilk olarak madlen çikolatalar aklımıza gelir. Bayramın her halini gördü onlar, her damağı keyiflendirdi. Sayesinde bayramlarda tatlı yendi, tatlı konuşuldu.
Kız İsteme Çikolataları
Kız İsteme Çikolataları
Türklerin geleneksel aile yapılarına bakıldığında yüzyıllardır evlilik için ortaya çıkmış birçok gelenek bulunmaktadır. Bu gelenekler tanışma, kız isteme, söz, nişan ve düğün gibi temel adetlerden oluşur.
Ella Bayram Çikolataları
Ella Bayram Çikolataları
Türk- İslam geleneklerinin en bilenen ve uygulaması her zaman devam eden bayramlar günümüzde tatlının, özlediğimiz kişileri görmenin ve tatilin habercisidir. Büyüklerin günler öncesinden başladığı bayram hazırlıklarında, sarmalar ve tatlılar yapılır, misafire ikram edilecek çikolata alınır. Çarşıya gidilip en lezzetli kahve satıcısından taze kahve çektirilir ve mutfak rafındaki yeri alınır.
Badem Şekerinin Ortaya Çıkışı
Badem Şekerinin Ortaya Çıkışı
İlkbaharın dört gözle beklenen meyvesi çağla bademin, zamanla henüz daha dalındayken fazlaca olgunlaşarak iç çekirdekleri kalınlaşmaktadır. Ardından içlerinden çıkan meyvesiyle günümüzde neredeyse her gün tükettiğimiz kavrulmuş badem halini alır.
Ella Spesiyal Çikolatalar
Ella Spesiyal Çikolatalar
Ella Çikolata markasının spesiyal çikolataları özel günleri ve sevdiklerimizi düşünerek hazırlanmıştır. Her gün aynı tutkuyla hazırlanan spesiyal çikolataların içeriğinde hiçbir koruyucu madde bulunmaz.