truff çikolata - Blog

Kutu Çikolatalar
Kutu Çikolatalar
Kutu çikolatalar yılbaşı, dini bayramlar, ofis ziyaretleri, Sevgililer Günü gibi özel günlerde veya ziyaretlerde alınan lezzetlerdir. Çikolatalar, yılbaşı ve dini bayramlarda genellikle şirketler tarafından çalışanlarına verilir.
Mis Kokulu Çikolatalar
Mis Kokulu Çikolatalar
Çikolata, dünyanın en sevilen tatlılarından biridir ve yüzyıllardır keyifle tüketilmektedir. Kakao ağacının kavrulmuş ve öğütülmüş çekirdeklerinden yapılan çikolata, onu her yaştan insan için popüler bir ikram haline getiren zengin, hoş bir tada sahiptir.
Hediye Çikolatalar
Hediye Çikolatalar
Hediyeler her zaman çevremizdeki kişileri mutlu etmek için alınır. Kimi hediyeler zorunlu durumlarda alınsa da gerçek anlamda değer verilen kişiler için her zaman özel hediyeler tercih edilmektedir. Kimilerince bir arkadaşın doğum gününe katılıyorsak ona bir hediye almak zorunlu olarak düşünülebilir.
Sevginizi Anlatmanın En Tatlı Yolu
Sevginizi Anlatmanın En Tatlı Yolu
Çikolatalar her zaman için bir kişiyi iyi hissettirmekte en iyi formüldür. Hüzünlü olduğumuzda bir paket çikolata her şeyi bir anda unutturabilir. Keyifli olduğumuz bir zamanda da yine aynı şekilde mutluluğumuzu daha da artırmanın en iyi yöntemidir.
El Yapımı ve Günlük Krokanlı Çikolatalar
El Yapımı ve Günlük Krokanlı Çikolatalar
Ella’ nın web sitesini hemen ziyaret edebilir, krokanlı çikolatalar ile hazırlanmış siparişinizi oluşturabilirsiniz.
Krokanlı Çikolatalar
Krokanlı Çikolatalar
Ella Çikolata’ nın web sayfasını hemen ziyaret edebilir ve kısa bir süre içinde krokanlı çikolatalar ile hazırlanmış paketinize kavuşabilirsiniz.
Ella Butik Çikolata
Ella Butik Çikolata
Ella Çikolata mağaza konumundan ya da web sitesi üzerinden sipariş verdiğiniz çikolatalar aynı özenle hazırlanarak butik çikolata yeme ayrıcalığı düşünülecek şekilde hazırlanıyor.
Ella Çilkolata Uşak
Ella Çilkolata Uşak
Ella Çikolata mağaza tarafında uzun, rengarenk kavanoz anlayışının yanına birbirinden farklı çeşitleri eklemiştir. Bunun yanı sıra muhteşem çikolatasıyla hazırladığı tatlıları Ella Çikolata mağaza konseptini oldukça farklı bir yere taşımaktadır. Bu özellik, onları ülkemizdeki çikolatacılardan farklı bir noktada konumlandırmaktadır.
Truff Çikolatalar
Truff Çikolatalar
Kakao bitkisinin keşfi ve işlenmesiyle uzun yıllar bir içecek niteliğinde tüketilen kakao, uzun yıllar sonra çikolata olarak üretilmiş ve bu lezzet kısa sürede tüm dünyaya yayılmıştır.
Çikolatanın Yeni Modası Truff Çikolatalar
Çikolatanın Yeni Modası Truff Çikolatalar
Geçen zamanla birlikte çeşitlerinin üreticiler tarafından şekillendiği çikolatalar, yeni versiyonlarının çoğu kimseleri etkisi altına almasıyla birlikte daha çok üretilir ve zamanla bu çikolatanın daha fazla kitleye ulaşması amaçlanmaktadır.