uşak çikolata - Blog

Ella Mutfak Arkası
Ella Mutfak Arkası
Zamanla gofretler, bisküviler, kek çeşitleri içerisinde yerini almaya başlayan çikolatalar çok uzun zaman önce evlere girmeyi başardı. Artık, hemen her kadının mutfağında bulunan damla çikolatalar istenildiği anda çıkarılarak evde yapılan tatlıların içerisine karıştırılabiliyor.
Mis Gibi Çikolata Kokusu
Mis Gibi Çikolata Kokusu
Benzeri olmayan hediyeleri herkes sever… Hem birilerine vermeyi hem de almayı sevdiğimiz bu eşsiz hediyeler küçük büyük fark etmeksizin defalarca hatırlanmanızı sağlar. Buna en iyi örnek çeşitleri ile üretilmeye başlanan kolonyalardır.
Yaz Aylarının Vazgeçilmezi
Yaz Aylarının Vazgeçilmezi
Keyifli vakit geçirmek istenen zamanlarda yenilen içilen her şey bu zamana ortaklık eder. Böyle anlarda bizi mutlu eden tercihler yaparız. Bu zamanlar kimisi için tatlıları, kimisi için tuzlu atıştırmalıkları kimisi için de rengarenk meyveleri temsil eder.
Fazla Çikolata'nın Zararları
Fazla Çikolata'nın Zararları
Çikolataların içeriğinde yüksek oranda şeker bulunduğu için genellikle sert tepkiler alabilmektedir. Şekerin yanı sıra içeriğinde bulunan yüksek orandaki yağ, bazı cilt tiplerinde aknelenme yapabilmekte, obezite ve yüksek tansiyon gibi hastalıklarla ilişkilendirilebilmektedir.
İçimden Geldi Çikolataları
İçimden Geldi Çikolataları
Her hediye özel bir günde verilecek diye bir şey yok öyle değil mi? Doğum günleri, evlilik yıl dönümleri, yılbaşı, bayram derken özel günler zaten bitmek bilmiyor. Bu özel günlerde hediye alacağınız kişi zaten günler öncesinden bir beklentiye giriyor.
Roş Çikolatalar
Roş Çikolatalar
Zevkler, renkler, lezzetler; kısacası her şeyin en güzeli herkese göre farklılık gösterir. Kimisi rengarenk giyimden hoşlanırken kimisi siyah beyazdan oluşan sadelikten yanadır. Kimisi evini dekore ederken rahat bir yaşam alanını hayal eder; kimisi ise kendini gösteren oturma grupları şık bir yemek odası ve dizayndan hoşlanır.
El Yapımı ve Günlük Krokanlı Çikolatalar
El Yapımı ve Günlük Krokanlı Çikolatalar
Ella’ nın web sitesini hemen ziyaret edebilir, krokanlı çikolatalar ile hazırlanmış siparişinizi oluşturabilirsiniz.
Krokanlı Çikolatalar
Krokanlı Çikolatalar
Ella Çikolata’ nın web sayfasını hemen ziyaret edebilir ve kısa bir süre içinde krokanlı çikolatalar ile hazırlanmış paketinize kavuşabilirsiniz.
Ella Butik Çikolata
Ella Butik Çikolata
Ella Çikolata mağaza konumundan ya da web sitesi üzerinden sipariş verdiğiniz çikolatalar aynı özenle hazırlanarak butik çikolata yeme ayrıcalığı düşünülecek şekilde hazırlanıyor.
Ella Çilkolata Uşak
Ella Çilkolata Uşak
Ella Çikolata mağaza tarafında uzun, rengarenk kavanoz anlayışının yanına birbirinden farklı çeşitleri eklemiştir. Bunun yanı sıra muhteşem çikolatasıyla hazırladığı tatlıları Ella Çikolata mağaza konseptini oldukça farklı bir yere taşımaktadır. Bu özellik, onları ülkemizdeki çikolatacılardan farklı bir noktada konumlandırmaktadır.