uşak çikolata - Blog

Spesiyal Çikolatalar
Spesiyal Çikolatalar
Emek veren ve daima en iyisini müşterisiyle buluşturmayı amaçlayan her markanın onu diğer rakip markalardan ayıran ürünleri bulunmaktadır. Markalar, fark yaratan bu ürünleri ile diğer markaların önüne geçmektedir. Markalaşma sürecine yeni başlayanlar ise kendilerine özel bir ürün bulup rakiplerinin önüne geçebilmek için çaba göstermektedir.
Kalpler Çikolata İle Dolsun
Kalpler Çikolata İle Dolsun
Çikolataya lezzetini veren kakao bitkisi tropikal iklimin görüldüğü bölgelerde yetişmektedir. Bilhassa Güney Afrika ve Amerika’ da yetişen bitki yalnızca lezzetiyle değil, ilaç ve kozmetik sektöründe de görev almaktadır. Kakao tohumlarından elde edilen yağ ise endüstriyel anlamda kullanılmaktadır.
Kalpli Çikolatalar
Kalpli Çikolatalar
Birilerine sevgimizi gösterirken kimimiz bunu beden dilini kullanarak kimimiz bu kişiye hediyeler alarak ya da hislerini kelimelere dökerek ifade ediyor. Beden dilini rahatça kullanıp sevdiğine sevdiğini gösteren kişi sarılarak, bakışlarıyla duygularını rahatlıkla anlatabilirken yine aynı kişi duygusal sözcükler kurmakta çekinebiliyor.
Spesiyal Uşak Çikolata - Ella Çikolata
Spesiyal Uşak Çikolata - Ella Çikolata
Ella Çikolata, ürettiği lezzetli çikolataları, bulunduğu ferah mekan, sürdürülebilir hizmet anlayışı ile kaliteli çikolatalarını, çikolata sever Uşaklılarla buluşturmuş ardından Türkiye’ nin dört bir yanından sipariş almaya başlamıştır.
Sadece Çekiçle Kırılan Çikolatalar
Sadece Çekiçle Kırılan Çikolatalar
Çekiçli çikolatalar, bir taraftan damağı lezzetlendirirken bir taraftan da eğlendiren çikolatalar olarak bilinmektedir. Bu çikolatadan koparacağınız parçanın büyüklüğüne çekicin gücü karar vermektedir.
Özel Dolgulu Çikolatalar
Özel Dolgulu Çikolatalar
Çikolatayla aramızda öyle bir bağ kurmuş olmalıyız ki, her durumda bu nefis lezzeti destekçimiz olarak yanımızda bulundurmaktayız. Neşeli ya da keyifsiz zamanlarımızda aklımıza gelen ilk şey çikolata olmaktadır. Düşünmeye başladığımız andan itibaren damağımıza keyifli bir tat yayılmaktadır.
Çocukluğumuzun Vazgeçilmezi Madlen Çikolatalar
Çocukluğumuzun Vazgeçilmezi Madlen Çikolatalar
Çocukluğumuzdaki çikolataları düşününce birkaç aromalı çikolata sunan marka dışında şüphesiz ilk olarak madlen çikolatalar aklımıza gelir. Bayramın her halini gördü onlar, her damağı keyiflendirdi. Sayesinde bayramlarda tatlı yendi, tatlı konuşuldu.
Kız İsteme Çikolataları
Kız İsteme Çikolataları
Türklerin geleneksel aile yapılarına bakıldığında yüzyıllardır evlilik için ortaya çıkmış birçok gelenek bulunmaktadır. Bu gelenekler tanışma, kız isteme, söz, nişan ve düğün gibi temel adetlerden oluşur.
Badem Şekerinin Ortaya Çıkışı
Badem Şekerinin Ortaya Çıkışı
İlkbaharın dört gözle beklenen meyvesi çağla bademin, zamanla henüz daha dalındayken fazlaca olgunlaşarak iç çekirdekleri kalınlaşmaktadır. Ardından içlerinden çıkan meyvesiyle günümüzde neredeyse her gün tükettiğimiz kavrulmuş badem halini alır.
Uşak Çikolata Tarihi
Uşak Çikolata Tarihi
Kakaodan can bulan çikolata, günümüzde farklı türevleriyle mutfaklarımıza girmektedir. Hemen her damak zevkine hitap ederek adeta vazgeçilemeyecek bir tutku haline gelmiş, geçmişten bugüne çikolata üzerine gelişen damak zevkleri kişileri nitelikli çikolata yemeye yönlendirmiştir.