Blog

Ella Mutfak Arkası
Ella Mutfak Arkası
Zamanla gofretler, bisküviler, kek çeşitleri içerisinde yerini almaya başlayan çikolatalar çok uzun zaman önce evlere girmeyi başardı. Artık, hemen her kadının mutfağında bulunan damla çikolatalar istenildiği anda çıkarılarak evde yapılan tatlıların içerisine karıştırılabiliyor.
Sabah Kahvaltısının Vazgeçilmez Tadı
Sabah Kahvaltısının Vazgeçilmez Tadı
Her anne ve baba çocuklarının en sağlıklı ürünleri tüketmesi için çaba gösterir. Sırf doğal olsun diye kilometrelerce öteden yumurtalar, ballar, taze meyve ve sebzeler onun için taşınır. Günümüzde ebeveynler bu tür konularda o kadar bilinçlendi ki çocuklarının giyim eşyalarında bile ne kullanıldığına yiyecekleri kadar dikkat ediyor.
Sürülebilir Çikolatalar
Sürülebilir Çikolatalar
Çocukluğumuzun vazgeçilmez lezzeti olan sürülebilir kahvaltılık tatlar, hiçbir zaman değerini kaybetmemekle birlikte her geçen gün arasına yeni çeşitleri ekledi. Annelerimiz ve babalarımızdan dinlediğimiz güneş ışığında aheste aheste pişen reçellerin yanına sürülebilir çikolatalar eklendi.
Mis Gibi Çikolata Kokusu
Mis Gibi Çikolata Kokusu
Benzeri olmayan hediyeleri herkes sever… Hem birilerine vermeyi hem de almayı sevdiğimiz bu eşsiz hediyeler küçük büyük fark etmeksizin defalarca hatırlanmanızı sağlar. Buna en iyi örnek çeşitleri ile üretilmeye başlanan kolonyalardır.
Çikolatalı Kolonya
Çikolatalı Kolonya
Herkesin aklında geleneksel günleri hatırlatan olaylar ya da simgeler mutlaka vardır. Bayram dendiğinde kiminin aklına baklavalar, sarmalar, lokumlar gelirken kiminin aklına büyüklerin başköşede yerini aldığı derin ve bol kahkahalı sohbetler gelir.
Yaz Aylarının Vazgeçilmezi
Yaz Aylarının Vazgeçilmezi
Keyifli vakit geçirmek istenen zamanlarda yenilen içilen her şey bu zamana ortaklık eder. Böyle anlarda bizi mutlu eden tercihler yaparız. Bu zamanlar kimisi için tatlıları, kimisi için tuzlu atıştırmalıkları kimisi için de rengarenk meyveleri temsil eder.
Gelato Dondurma
Gelato Dondurma
Hepimizin bildiği gibi yaz aylarının en sevilen tüketim ürünü dondurmalar… Rengarenk ve oldukça fazla çeşitte üretilen dondurmalar hem çocukların hem de yetişkinlerin vazgeçilmeyen tutkusu. Durum böyle olunca dondurma üreticileri de her yaz mevsimine dolu dolu bir giriş yapabilmek için kış aylarında çeşitlerini geliştirmeye devam ediyor.
Fazla Çikolata'nın Zararları
Fazla Çikolata'nın Zararları
Çikolataların içeriğinde yüksek oranda şeker bulunduğu için genellikle sert tepkiler alabilmektedir. Şekerin yanı sıra içeriğinde bulunan yüksek orandaki yağ, bazı cilt tiplerinde aknelenme yapabilmekte, obezite ve yüksek tansiyon gibi hastalıklarla ilişkilendirilebilmektedir.
Ella Özel Dolgulu Çikolatalar
Ella Özel Dolgulu Çikolatalar
Her kadın ya da erkek kendi için belirlediği bir yaşam tarzıyla birlikte hayatını idame ettirir. Bu durum farkında olmasak bile hepimiz için geçerlidir. Sabah ilk uyandığımız saatten gün içinde ne uğraşlar edindiğimiz, iş hayatımızda nasıl bir duruş sergilediğimiz, tatil günlerini nasıl değerlendirdiğimiz buna birer örnektir. Her insan birbirinden farklı yaşam tarzını benimserken boş vakitlerinde kimi dinlenmeyi kimi ise farklı konularda çalışarak kendini motive etmeyi tercih eder.
En Tatlı Sürpriz
En Tatlı Sürpriz
Ansızın yapılan şeyler bazen ne kadar da kıymetli öyle değil mi? Ansızın gelen bir hediye, ansızın çalan kapı, karşılaşmalar, sohbetler, telefonlar… Sevdiğimiz insanların içinde olduğu her şey nasıl da değerli. Akşam eve geldiğinizde hazır bir sofra ne kadar hoş gelir kulağa yalnız yaşayanlar için. Önce davranıp halledilen işler. Temiz bir çalışma alanı ve bu örneklerle böyle uzayıp gider. Fakat bunların hepsinin bir ana konusu var. ‘‘İçimden geldi’’.