Blog

Ella Çikolata Uşak
Ella Çikolata Uşak
Çikolatalar ilk olarak kakao çekirdeklerinin keşfiyle ortaya çıkmış sırayla yapılan denemelerin ardından ortaya şekersiz bir içecek ardındansa bugünkü bildiğimiz halinden epey uzak çikolatalar çıkmıştır.
Bayramlık Çikolata Çeşitleri
Bayramlık Çikolata Çeşitleri
Bayramlık çikolata çeşitleri en çok bayramda misafirliğe gidecek kişiler ve evde misafir ağırlamak için, büyük şirketlerin bünyesindeki personele dağıtmak üzere ve söz nişan vesilesiyle yeni bir akrabalık kurulan kişilerin evlerini bayram vesilesiyle ziyaret ederken satın alınmaktadır.
Ofis Çikolataları
Ofis Çikolataları
Ülkemizde ofis ziyaretleri daha çok dostluk, yeni anlaşmalar, iş akışının düzenlenmesi açısından yapılmaktadır. 2-3 ay gibi uzun aralıklarla gerçekleştirilen ofis ziyaretlerinde ise kişiler birbirini uzun süredir görmediği ve hatırda hoş kalmak için hediyelik çikolatalarla gerçekleştirilir. Eğer bir ofis ilk kez ziyaret edilecekse yazılı olmayan bir kural vardır.
Annelere Özel Çikolatalar
Annelere Özel Çikolatalar
Doğum günleri, Anneler Günü gibi annelere özel günler onların değerini anlayabilmemiz, düşünebilmemiz açısından bizlere fırsat tanıyor. Aslına bakılırsa onlar bizim için her zaman değerli… Onları mutlu etmek, sağlıklı olduklarını görmek paha biçilemez bir duygu. Ve her yetişkinin bir çocuğu olana dek hayatında en çok değer verdiği kişi annelerimiz.
Bayram Çikolatası
Bayram Çikolatası
Bayramlar hemen her aile için neşeli günlerdir. Sabah erken saatte uyanılır. Bu gün tatil olduğu için tüm aile bir aradadır. Güzel bir kahvaltının ardından kahveler içilir ve bayramlaşma merasimi gerçekleştirilir. Ardındansa aile büyükleri ve dostları ziyaret edilir.
En Güzel Çikolata Çeşitleri
En Güzel Çikolata Çeşitleri
En güzel çikolata çeşitleri olarak gösterilen dolgulu çikolatalar, içlerindeki müthiş akışkan lezzetleriyle en çok tercih edilenlerin başında yer alıyor. Elbette ki bu durum damak zevklerine göre de değişiklik gösteriyor.
Kutu Çikolatalar
Kutu Çikolatalar
Kutu çikolatalar yılbaşı, dini bayramlar, ofis ziyaretleri, Sevgililer Günü gibi özel günlerde veya ziyaretlerde alınan lezzetlerdir. Çikolatalar, yılbaşı ve dini bayramlarda genellikle şirketler tarafından çalışanlarına verilir.
Mis Kokulu Çikolatalar
Mis Kokulu Çikolatalar
Çikolata, dünyanın en sevilen tatlılarından biridir ve yüzyıllardır keyifle tüketilmektedir. Kakao ağacının kavrulmuş ve öğütülmüş çekirdeklerinden yapılan çikolata, onu her yaştan insan için popüler bir ikram haline getiren zengin, hoş bir tada sahiptir.
Kalpli Çikolatalar
Kalpli Çikolatalar
Kalp şeklindeki çikolata, sevgi ve şefkatin popüler bir sembolüdür ve genellikle Sevgililer Günü, yıldönümleri ve doğum günleri gibi özel günlerde hediye olarak verilir.
Sevgi Çikolatası
Sevgi Çikolatası
Çikolata üreten markalar için her daim en önemli konu çikolatalarının lezzetidir. Çikolatalarının ne kadar lezzetli olduğunun en önemli göstergesi ise bu çikolataların kişiler tarafından ne kadar çok tercih edildiğidir