Blog

Hediye Çikolatalar
Hediye Çikolatalar
Hediyeler her zaman çevremizdeki kişileri mutlu etmek için alınır. Kimi hediyeler zorunlu durumlarda alınsa da gerçek anlamda değer verilen kişiler için her zaman özel hediyeler tercih edilmektedir. Kimilerince bir arkadaşın doğum gününe katılıyorsak ona bir hediye almak zorunlu olarak düşünülebilir.
Seni Seviyorum Çikolataları
Seni Seviyorum Çikolataları
Her insanın birbirine olan sevgisini, verdiği değeri anlatmak için kullandığı farklı bir yöntem vardır. Hatta geçmişe bakılırsa farklı kültür ve medeniyetlerde de beğeni, sevgi, değer farklı şekillerde yorumlanarak bunlara yönelik anlatım biçimleri geliştirilmiştir.
Sevgili Çikolataları
Sevgili Çikolataları
Sevgililer Günü’ nde sevdiğimiz için özel bir şeyler yapmak kaçınılmaz. Bir tarihe bağlanarak isim konan bugünün asıl önemi ise birbirimize vakit ayırıp biraz da sevdiğimiz için bir şeyler yapmak. Hoş sohbet, belki özel bir yemekle bugünü keyifli bir şekilde geçirebilmek.
Sevgiliye Çikolata
Sevgiliye Çikolata
Her Sevgililer Günü’ nde sevgilisi olan herkesin içinde bulunduğu durum aslında bu yıl onun için ne yapmalıyım olmalı… Çünkü özel günlerde değer verdiğimiz insanlar için hep daha iyisini yapma gayreti içerisindeyiz.
Sevginizi Anlatmanın En Tatlı Yolu
Sevginizi Anlatmanın En Tatlı Yolu
Çikolatalar her zaman için bir kişiyi iyi hissettirmekte en iyi formüldür. Hüzünlü olduğumuzda bir paket çikolata her şeyi bir anda unutturabilir. Keyifli olduğumuz bir zamanda da yine aynı şekilde mutluluğumuzu daha da artırmanın en iyi yöntemidir.
Erkek Bebek Çikolataları
Erkek Bebek Çikolataları
Her annenin ilk gayesi sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmektir. Cinsiyet, neyin nasıl yapılacağı gibi durumlar ikinci planda gelir anneler için. Sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilmek için de gebelik döneminde kendine dikkat etmeye başlamaktadır.
Kız Bebek Çikolataları
Kız Bebek Çikolataları
Uşak çikolata markası olan Ella Çikolata, eşsiz lezzetlerini üretirken çikolatanın nefis lezzetini en temiz haliyle vurgulayabilecek ve damakta özel bir çikolata yemenin ayrıcalığını hissettirebilecek çikolatalara imza atıyor.
Madlen Çikolatalar
Madlen Çikolatalar
Milattan önceki tarihlerde yetişen kakao hayatımıza uzun bir süreçte girmiş, uzun bir süreçte çikolataya dönüşmüştür. Çikolataya dönüştükten sonra da bugün tahmin ettiğimiz talebi görmeyen çikolata, şekerle bir araya getirilip farklı yöntemlerle işlenmesi sonucunda insanlar tarafından sevilerek tüketilmeye başlanmıştır.
Taraftarların Çikolatası
Taraftarların Çikolatası
Babalardan çocuklara geçen bir şey varsa o da şüphesiz ki takım sevgisi… Küçük yaşlarda babanın evde maç izlemesiyle başlayan bu sevgi zamanla erkek çocuklarının en büyük tutkusu haline geliyor. Yaş ilerledikçe de bu takım sevgisi katlanarak artıyor.
Sadece Çekiçle Kırılan Çikolatalar
Sadece Çekiçle Kırılan Çikolatalar
Her anne/ baba ilk yaşlardan itibaren çocuğunun doğum gününde özel bir şeyler yapmak istiyor. Özellikle birinci yaş dönümü ailelerin heyecanından da kaynaklı olacak ki büyük partiler düzenlenerek yapılabiliyor.