Net Ağırlık |
Kutu Ölçüleri |
Çeşit |
|
500 GR +/-%5 |
- |
Di̇bek Kahve Hali̇s 500 Gr Di̇bek Kahvesi̇ |
|
Ürün İçeriği;Dibek Kahvesi, Diğer Adıyla Osmanlı Dibek Kahvesi Dünya Çapında Tüketime Sahip Olan Önemli Kahve Türlerinden Biridir. Osmanlıdan Günümüze Ulaşmış Olan Dibek Kahvesi, Özenle Seçilen Bitkilerin Dibekte Diğer Adıyla Havanda El Emeği İle Dövülmesiyle Yapılır. Tadı Türk Kahvesinden Daha Yumuşak ve Rengi De Daha Açıktır. Toz Kahveye Göre Daha Hacimli ve Kıvamlıdır
Alerjen Uyarısı:Fındık, Badem ve A.Fıstık İçerir. İz Miktarda Susam, Yerfıstığı, Ceviz ve Gluten İçerebilir.
Mamüllerimizin Hiçbirinde Alkol, Domuz Yağı ve Katkıları Yoktur.
Ürünle ilgili daha detaylı bilgi için Whatsapp iletişim hattından bize ulaşabilirsiniz.
Kargo ve Teslimat Bilgileri;
Siparişiniz bize ulaştıktan 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir.
Cumartesi - Pazar verilen siparişler devam eden ilk iş günü içerisinde kargoya verilir.
Aynı gün teslimat seçeneğimiz maalesef yoktur.
Siparişiniz kargoya verildikten sonra teslimat süresi, seçilen şehre göre 1 ile 3 iş günü sürmektedir.
Ürünün taşınması ve saklanması sırasında sıcaklıkta aşırı değişimlerden kaçının. Ürünün 22°C üzerindeki sıcaklıklara uzun süre maruz kalması, tadına ve yapısına zarar verebilir.
Çikolatalarınızı keskin kokulu ürünlerden (peynir, parfüm veya baharat vb.) uzakta saklayın, bu ürünler tadını etkileyebilir.
Ella Çikolata Evi ürünlerinin serin (18°-22°C) ve kuru bir yerde saklanmasını öneriyoruz. 16°C altındaki sıcaklıklar, ürünün kalitesini bozmaz, fakat içindekilerden aldığınız tat ve kokuyu azaltabilir.Ürünlerin lezzetini değiştirebileceği için; Ella Çikolata soğukta tutulmalarını önermemektedir. Elverişsiz hava şartları nedeniyle ürünü buzdolabında saklamanız gerekirse, hava geçirmeyen bir kaba koymanız önerilir.
Lütfen ürünü ısı kaynaklarından (fırınlar, tost makineleri, ızgaralar, yazarkasalar, buzdolapları, sıcak hava, radyatörler) ve doğrudan güneş ışığından (pencereler, halojen spot ışıklar) uzakta saklayın. Ürünün bu şartlara maruz kaldığı süreye bağlı olarak, kalitesi etkilenebilir.
Ürünün %60'ı geçen nem miktarına maruz kalmasından kaçınılması önerilir; %60'ı geçen nem, ürünün görünümünü ve tadını değiştirebilir.